Alisan pitkäaikainen ja tärkeä yhteistyökumppani BDO jatkaa yhteistyötä myös kaudet 2021 ja 2022.

Yhteistyö BDO:n kanssa on alkanut jo vuonna 2015 ja välillemme muodostunut suhde on kantanut monen vaiheen läpi. Lähdemme uuteen vuoteen tuttuihin yhteisiin arvoihimme pohjaten: pitkäjänteisyyteen, osaamiseen, periksi antamattomuuteen sekä menestyksen tavoitteluun niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Nämä arvot kantavat urheilussa kuin myös BDO:n hallitsemassa tilintarkastuksen ja asiantuntijapalveluiden maailmassa.

BDO:lle toiminnan korkea laatu on kunnia-asia ja tilintarkastukset sekä muut asiakastyöt hoidetaan aina ammatillisten standardien mukaisesti. BDO tekee myös töitä vastuullisuuden saralla. Heidän vastuullisuusstrategia keskittyy muun muassa laadunvalvontaan, henkilöstön hyvinvointiin ja vastuuseen yhteiskunnasta sekä ympäristöstä. Suomen viidenneksi suurimpana asiantuntijapalveluita tuottavana yrityksenä BDO on organisaationa alansa huippukärkeä.

Yhteisenä tekijänä ja kaiken toimintamme ”draivina” on myös intohimo omaan tekemiseen. Jos minä rakastan juoksua ja se on minulle elämäntapa, niin BDO:lle sydämenasia on asiakkaiden auttaminen.

”Poikkeuksellisen hyvä asiakaspalvelu on ensisijainen osa kaikkea toimintaamme – jokainen asiantuntijamme tietää, mistä hyvä asiakaspalvelu koostuu ja miten toteuttaa sitä jokapäiväisessä työssämme. Se voi tarkoittaa sitä, että olemme tukena arjen haasteissa, kannustamme katsomaan laajemmalle, tai kuljemme yhdessä kohti uutta.”

BDO on ollut mukana tukemassa myös minun arkeani urheilijana. On todella hienoa, että pitkäaikainen yhteistyömme jatkuu edelleen ja, että olemme onnistuneet yhdessä kehittämään ja syventämään yhteistyötämme yhteisten vuosien varrella. BDO:n tuki uralleni on omalta osaltaan ollut mahdollistamassa kehitystäni viimeisen kuuden vuoden aikana ja tästä tuesta olen heille erittäin kiitollinen.

”Meitä yhdistää Alisan kanssa se, että olemme määrätietoisia ja annamme kaikkemme. Projektit tehdään aina loppuun ja hommia tehdään niin kauan, että ne menevät hyvin. Yhteinen arvomaailma ja asenne ovat pitäneet meidät Alisan matkassa jo vuosien ajan, ja olemme mielellämme tukemassa Alisan menestystä jatkossakin.”

Lue lisää BDO:sta ja tutustu heidän palveluihin

bdo logo