Hyvin sujunut yhteistyö Lappeenrannan Energian kanssa jatkuu myös tällä kaudella. Yhteistyömme kiteytyy loistavasti yrityksen käyttämään ”Elämää & Energiaa” käsitteeseen. Meidän molempien ydin on juuri energian luominen ja siitä työn sekä oman virran saaminen.

”Alisa on ollut yhteistyövuosiemme aikana aina valmis esiintymään kanssamme sidosryhmätilaisuuksissa ja tekemään yhteistyötä esimerkiksi some videoprojektien muodossa. Viimeisimpänä hyvänä esimerkkinä on viime kesältä Alisan asiakkaillemme suunnittelemat biitsi-treenit, joita tuotimme jokaisen energisen ja hyvinvoivan arjen virikkeeksi YouTube-kanavallemme.”
-Jussi Selenius, Lappeenrannan Energia

Lappeenrannan Energia tarjoaa asiakkailleen turvallista sähkön verkkopalvelua, luotettavaa lämpöä ja tutkitusti puhdasta vettä. Yritys on sitoutunut seutumme kehittämiseen entistä puhtaammaksi ja ympäristöystävällisemmäksi. Lappeenrannan Energia tarjoaa puhtaampaa hyvinvointia positiivisena ja vastuullisena kumppanina.

”Lappeenrannan Energialla rakennamme aktiivisesti maakuntaamme kestävää ja puhdasta tulevaisuutta tarjoamalla maailman parasta vettä, älykkäät verkostot sekä vihreää lämpöä. Asiakkaamme nauttivat luotettavista ja älykkäistä verkostoista, joiden toimintavarmuus ja turvallisuus ovat maailman kärkiluokkaa. Katsomme vahvasti vihreään tulevaisuuteen vähentämällä konsernimme hiilijalanjälkeä ja tulemme olemaan hiilineutraali vuoteen 2026 mennessä.”
-Jussi Selenius, Lappeenrannan Energia

Suuret kiitokset Lappeenrannan Energian porukalle pitkään jatkuneesta yhteistyökumppanuudesta! On hienoa, että yhteistyö jatkuu läpi vuosien ja yhteistä matkaa rakennetaan pala palalta kohti yhteisiä tavoitteita.

”Lappeenrannan Energia on mahtava paikallinen energiayhtiö ja tärkeä yhteistyökumppani. On hienoa, että he haluavat olla mukana ja tukea pitkäjänteistä matkaani juoksijana.”
-Alisa Vainio

#hyvinvointiajokahetki #kestävätulevaisuus #elämääjaenergiaa #hiilineutraalihuominen

Tutustu Lappeenrannan Energiaan:
https://www.youtube.com/watch?v=qnMdKhZ5RP4&t=6s