Kausi 2021 on jo hyvin käynnissä ja tällä hetkellä katseeni on vahvasti kohti tulevaa.

Treenien osalta alkuvuosi on sujunut todella hyvin peruselementteihin ja omaan tekemiseen luottaen. Juoksu kulkee ja se on ollut kivaa. Olen iloinen siitä, että olen saanut olla terveenä ja kausi on ollut niin sanotusti ehjä ja tasapainoinen. Tällä hetkellä kisakuumeeni on kova ja odotan jo kovasti pääseväni starttaamaan myös kisakauden. Ensimmäiset kisat kaudelle tulee kertomaan paljon ja sen eteen tehdään nyt töitä.

Vuoden alusta taustatiimiini on liittynyt uusi manageri Emmi Virsunen. Tämän johdosta myös sillä saralla hommat etenevät. Nyt kun tiimissäni on lajivalmentaja/kisamanageri Jarmo, fysiikkavalmentaja Pauliina, fysioterapeutti Marko ja uusimpana lisäyksenä Emmi, niin jokaisella osa-alueella olemme saaneet vietyä asioita tehokkaasti eteenpäin. Kokonaisuus on nyt kasassa ja tiimin voimalla hommia tehdään tänä vuonna hyvällä energialla.

Muuten elämä ja oma arkeni rullaa normaaliin tapaan. Koirien ja ystävien kanssa ulkoillen ja lähimpiä perheenjäseniä tavaten. Kevät ja talviset maisemat ovat kauniita, mutta rehellisesti odotan jo innolla sulia kelejä ja juoksua pitävällä alustalla.

Ihanaa kevättä kaikille!

Alisa